VIO Interim denkt anders over uitzendkrachten


VIO Interim draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zowel de klanten, de uitzendkrachten als het personeel hebben baat bij een positieve en innovatieve ingesteldheid, zo klinkt het.


VIO Interim is een jong interim-kantoor met twee vestigingen in het Antwerpse, dat opvalt door zijn optimisme en eigenzinnigheid. Innovatief denken en handelen, daar draait het om voor zaakvoerder Marianne Kindt: "We willen we een kwalitatief uitzendbedrijf neerzetten met oog voor mensen en waardegedreven ondernemen." Daarmee wenst het bedrijf aan te tonen dat de kracht van het positief denken en het nastreven van kwaliteit op termijn loont.

VIO spits zich voornamelijk toe op het verstrekken van logistieke, productie-, sales- en services-werkkrachten. Het maakt er een punt van zijn uitzendkrachten goed te onthalen, uitgebreid te briefen en omkaderen en indien nodig voor specifieke taken op te leiden. "We willen een ‘goede’ werkgever zijn met oog voor onze uitzendkrachten. Dit maakt dat we veeleisend zijn voor onszelf maar ook voor onze medewerkers. Een correcte houding en een open communicatie zijn onze basis voor de samenwerking met al onze mensen."


VIO Interim legt ook de nadruk op zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Naast het nastreven van klantgerichtheid en zin voor verantwoordelijkheid legt het bedrijf zich ook doelbewust toe op de werving van allochtonen, oudere werkzoekenden en kortgeschoolde jongeren. "VIO staat voor Veeleisend, Innovatief Ondernemen.Veeleisend en Innovatief ondernemen is geen activiteit, het is een mentaliteit. We zijn veeleisend voor onszelf maar ook in de keuze van onze leveranciers, personeel, klanten en uitzendkrachten."

www.vio-interim.be

© Vivat.be 2020