Streetpage.be: ontmoet je buren op internet!

StreetPage.be is een gloednieuwe website om je buren te leren kennen, maar ook om met hen een heleboel kleine diensten uit te wisselen. Denk maar aan carpoolen, samen stookolie of biomandjes kopen, de perfecte babysitter vinden, ... de mogelijkheden zijn eindeloos!


Sinds 11 juli 12 bestaat er op het internet een gloednieuwe virtuele gemeenschap: StreetPage.be. Via de site kan je je buren leren kennen maar ook een heleboel diensten met hen uitwisselen.
Stel je voor: je bent op zoek naar een oppas. Het kan best zijn dat Lieselot, je buurvrouw, moeder van een tweeling en lid van StreetPage.be, de perfecte babysitter kent en met jou die info gaat delen.

Eet je bio en zou je je boodschappen graag thuis geleverd krijgen? Misschien kan je aan een paar buren vragen of ze een samen met jou elke week biomandjes willen kopen. Je kan ook een gezamenlijke aankoop van stookolie plannen en op deze manier van interessante tarieven genieten.

Heeft je zoon privélessen wiskunde nodig? Op StreetPage.be ontdek je misschien dat er een paar kinderen in je straat ook moeten bijstuderen en kan je met andere ouders groepslessen organiseren!
En als je printer kapot is, een paar extra eieren nodig hebt of een of ander noodgeval hebt, plaats je gewoon een berichtje op StreetPage.be. Een aardige buurman zal zeker en vast een handje toesteken om je te helpen.

Carpoolen, zich samen organiseren om de kinderen naar school brengen,... de mogelijkheden zijn eindeloos. Overtuigd? Je bent niet de enige. Een paar dagen na de lancering hadden al 10.000 mensen zich ingeschreven.

www.streetpage.be

Melody De Visscher
 

© Vivat.be 2020