Steek je kantoor in het groen

Zowat alle courante gebruiksvoorwerpen bestaan vandaag ook in ecologische uitvoering. Kantoorartikelen en papierwaren vormen daar geen uitzondering op. Voor een overzichtelijk inventaris moet je op BtoBGreen zijn.  

 


BtoBGreen
is een online speciaalzaak voor kantoorbenodigheden van ecologische en eerlijke afkomst. Alle papierwaren, van post-its, kladblokken tot flipchartvellen zijn vervaardigd uit recyclagemateriaal. Zo ook de hervulbare markers, de van maiszetmeel  gemaakte postsorteerbakjes, de fardes in pakpapier, de uit 80% kringloopplastic samengestelde perforators enz…

Al dat fraais voor op de schoolbanken of je werkkamer kan je uiteraard bestellen via de site. BtoBGreen kiest zijn toeleveranciers "op basis van een zo voordelig mogelijke kwaliteit-duurzaamheidverhouding".

1% van de opbrengsten van BtoBGreen gaat naar milieuzorg. Klanten  kunnen hun voordeel halen uit het partnership met milieuorganisatie
Natagora
(Waals-Brusselse evenknie van
Natuurpunt
). Een aankooptotaal van 1000 euro geeft recht op vakkundige bijstand van een tuinspecialist met extra groene vingers. Die komt je persoonlijk helpen bij het plannen van biodiversiteit in en rond het huis.

Het webwinkeltje is overzichtelijk opgevat. Althans voor wie het Frans niet schuwt. Het is niet duidelijk of er ook een Nederlandstalige versie op stapel staat.

www.btobgreen.be

© Vivat.be 2020