Oorlog in het huwelijksbed

In het Nederlands hebben we er het woord vechtscheiding voor uitgevonden, de bittere strijd die vaak ontstaat tussen man en vrouw als een huwelijk op de klippen loopt. En die je als bekende medemens tegenwoordig nog onmogelijk uit de media kan weghouden.

 


 


“You’re a piece of shit, fucking liar, and I hope you fucking rot in hell. So fuck you. I hope I never fucking talk to you again, you fucking cunt. Fuck you. You’re a coward and a liar and fucking nigger, alright? So fuck you.”
Dat is het probleem tegenwoordig. Je laat ergens een onschuldig berichtje achter, een e-mail, een sms, in dit geval een voice mail, en voor je het weet, staat het op internet. Zeker als je Charlie Sheen heet en de paparazzi je doen en laten al jaren op de voet volgen. Omdat ze weten dat Charlie Sheen altijd weer nieuwe stommiteiten begaat, alsof hij nooit afscheid heeft kunnen nemen van zijn grootste komische succesfilms, de komedie Hot Shots en Hot Shots Part Deux.

De tekst van dit ingesproken bericht werd openbaar gemaakt door de internetsite The Smoking Gun, een zeer betrouwbare bron als het op de publicatie van vertrouwelijke documenten aankomt, al was het maar omdat de authentieke papieren ook daadwerkelijk worden ingescand en getoond.

Het is de zoveelste aflevering in de vuile soap die de echtscheiding van Sheen en Denise Richards is geworden. De actrice heeft vorig jaar een aanvraag tot scheiding ingediend, op zich al een waslijst van heftige verwijten en beschuldigingen, en deed daar eind april nog een flinke schep bovenop met een verklaring voor het Los Angeles Superior Court. Haar bijna-ex zou niet alleen een slechte vader en een agressief ventje zijn maar zich ook verlustigen aan sites die “heel jonge meisjes promoot die mij minderjarig leken, met hun paardenstaarten en beugels, zonder schaamhaar, en die orale seks hadden met elkaar.” Je zal er maar op uitkomen als echtgenote. “Charlie zocht op internet ook naar homo-porno, soms met heel jonge mannen die helemaal niet volwassen leken. En hij zocht naar vrouwen om seks mee te hebben. Zijn profiel bevatte een foto van zijn penis.”

Voor u ons beschuldigt van roddeljournalistiek: het gaat hier wel degelijk om officiële documenten. Er zijn zelfs sites waar je de complete echtscheidingsdossiers van sterren en beroemdheden on-line kan kopen. Twintig dollar voor de zaak Jennifer Aniston-Brad Pitt. Cher en Sonny Bono (1974!): vijftien dollar. Nicolas Cage-Patricia Arquette: tien dollar. Charlie Chaplin-Leta Gray (1926!!): 25 dollar. Maar zo ver reikt onze nieuwsgierigheid nu ook weer niet.

Smoking Gun

© Vivat.be 2020