PassiveHouse-Beurs

Je hebt bouwplannen. Je wenst een hedendaags, energieslim huis. Hoe begin je eraan? Voor een stand van zaken kan je op zaterdag 11 en zondag 12 september te Tour & Taxis (Brussel) terecht op de PassiveHouse-Beurs, het grootste vaksalon van de Benelux gewijd aan energiezuinig bouwen en wonen.

Ga je bouwen of verbouwen? En wil je uitvissen wat er hot is op de van energiezuinige woningen en passiefhuizen? Of ben je op zoek naar de laatste innovaties op de energiebewuste bouwmarkt? Dan is dit de uitgelezen gelegenheid om polshoogte te nemen bij architecten, aannemers, installateurs, leveranciers, studiebureaus en publieke organisaties.


Op vrijdag 10 is de vakbeurs voorbehouden aan professionelen. Maar tijdens het weekend kan ook het grote publiek met zijn vragen terecht bij de meer dan 100 gespecialiseerde exposanten.

Op de stand van organisatoren Passiefhuis-Platform (PHP) en Plate-forme Maison Passive (PMP) vind je specifieke info over het concept van "passiefhuis". Zijn zulke woningen echt comfortabeler, goedkoper en gezonder om in  te leven? En hoe kan ik mijn huis beter isoleren, ventileren en luchtdicht maken?

De PHP-medewerkers verstrekken bovendien planadvies. Aarzel dus zeker niet om je plannen mee te nemen! Voor concrete getuigenissen van particulieren kan je trouwens ook langslopen bij het panel van passiefhuisbewoners.

Verder zijn er lezingen over passief schrijnwerk, ventilatie, verwarming en de certificatie van passiefhuizen. Er is op de site kinderopvang voorzien.


www.passivehouse.be

www.passiefhuisplatform.be

www.maisonpassive.be

 

© Vivat.be 2020