Move.be, alles voor je verhuis!

Op Move.be kan je alle adreswijzigingen voor je verhuis in één keer doen, een bestelwagen boeken, een gepersonaliseerde verhuisplanning volgen en zeer nuttige info, tips en trucs lezen. En dat is allemaal gratis!
 


Ben je van plan om te verhuizen? Dan heb je zeker een heleboel dingen te doen: je huidige verhuurder verwittigen, dozen kopen, inpakken, gaatjes opvullen, nieuw huurcontract opstellen, een bestelwagen vastleggen, enzovoort.

Move.be vereenvoudigt al deze stappen

Eerst en vooral krijg je, na je inschrijving, een Move! Box met verschillende kortingsbonnen bij Brico, Delhaize, en andere partners van Move.be.

Voorts vind je onder Move! Artikels een heleboel informatie over administratieve stappen, keuze van de beste leverancier, rechten en plichten van huurders en eigenaars, decoratietips, doe-het-zelftips, herinrichting van de lokalen,...

Onder Move! Address krijg je de kans op een vereenvoudigde adreswijzigingssignalering. Je kan via deze tool de verzekeringen, banken, media, openbaar vervoer, gas- en elektriciteitleveranciers, telefoon-, internet- en tv-leveranciers, ... verwittigen dat je verhuist.

Dan heb je nog Move! Info met z'n slimme tools zoals handige rekenmodules om het volume van je spullen te bepalen. Je weet dan precies hoeveel verhuisdozen je nodig hebt en welke verhuiswagen je best huurt! Kostprijs van de notariskosten, barema van het kadastraal inkomen gemeente per gemeente, huurindexatie, ... dat kan je allemaal hier berekenen!

Je krijgt ook toegang tot MyPlanning, een echt praktische verhuisplanning die je uitlegt wat je precies op -90 dagen, -60 dagen, -30 dagen, enzovoort moet doen. Op -15 dagen bijvoorbeeld zegt Move.be dat je indien nodig best dan contact opneemt met een schoonmaakbedrijf, een parkeerplaats voor je nieuw huis reserveert, de levering van de nieuwe meubels op het nieuwe adres plant, je omgeving verwittigt, je satellietantennes demonteert, dozen koopt,...

Je vindt er ook talrijke tips en trucjes omtrent het opstellen en registreren van een huurcontract, de plaatsbeschrijving of de huurwaarborg.

Ten slotte is Move.be partner met onder andere Brico, Europcar, immovlan.be, de Belgische kamer der verhuizers en Delhaize die je zeker en vast ook te hulp kunnen zijn.

© Vivat.be 2020