Deuren kiezen

Een deur is een deur, denkt u misschien, maar dan hebt u waarschijnlijk nog nooit moeten kiezen uit het overweldigende aanbod. Anyway Doors helpt u een heel eind op weg met een interactieve site waar u de deur van uw dromen zelf kunt ‘ontwerpen’.


U hebt er vast wel eens stilgestaan in de file, op de E313 tussen Herentals en Antwerpen. Een hele toonzaal vol deuren, onder de vlag van Anyway Doors, een van de mooiste en meest toepasselijke namen in het bedrijfsleven. Op de website van Anyway kunt u sinds kort uw eigen deur vormgeven, in alle mogelijke combinaties en omgeving, met behulp van telkens weer nieuwe simulaties. De toepassing is eenvoudig te gebruiken, met logische stappen en instructies, van de klink tot de omkadering. Alleen jammer dat je het resultaat niet kan opslaan of versturen via mail.

Een deur voor iedereen

Ga naar de website van
Anyway Doors
, kies uw taal en klik op de knop Configurator. De configuratie van uw gepersonaliseerde deur verloopt in een aantal makkelijke en logische etappes.

 

1. Bepaal de afmetingen van uw deur. De configurator biedt twee maten aan (2150x00 mm of 2600x00 mm) maar de mogelijkheden zijn in principe onbeperkt - elke deur wordt op maat gemaakt. U kunt ook de omgeving van de deur bepalen (maar 2 opties).

2. Kies een kader voor de deur, de deurstijlen. Duidelijk zichtbaar, in één  blok of ingebed? Voor elke optie krijgt u een aantal mogelijkheden voorgeschoteld die u meteen kunt visualiseren. Onderaan de pagina vindt u alle bijkomende informatie om uw keuze te vergemakkelijken.

3. Kies een deurpaneel en bepaal het uitzicht. Vol, in glas, met een kader? De opties worden nu stilaan concreet.

4. En dan is het tijd voor de afwerking. Unicolor, Woodprint of Decometal als u hebt gekozen voor een vol paneel, verschillende motieven en behandelingen voor een glazen deur.

5. Niet vergeten: de klink, die de deur uiteindelijk toch mee haar karakter geeft. Deurknop of handgreep? Hout of aluminium?

6. In deze sectie kunt u eventueel nog een paar opties toevoegen, een venstertje bijvoorbeeld.

7. Afsluiten doet u met het slot.

Phillippe Allard

Anyway Doors

© Vivat.be 2020