De chocoladewinkel

Cote D'or bestaat 125 jaar. In de nieuwe winkel van de Belgische chocoladetrots wordt die verjaardag uitgebreid gevierd en maken de klanten kennis met een even nieuwe, authentieke koopervaring.


Het befaamde Belgische chocolademerk Côte d’Or heeft zijn bekendheid opgebouwd door een groot aanbod en voortdurende innovatie. De 125ste verjaardag is de ideale gelegenheid om klanten en kenners, Belgen maar ook buitenlanders, een totaal nieuwe koopervaring aan te bieden.  

Om Côte d’Or nog dichter bij de klant te brengen, werd onlangs een winkel geopend in het centrum van Brussel, op de Zavelberg nog wel, het bolwerk van de Belgische chocolade. In dit prachtige stuk architecturaal erfgoed speelt Cote d'Or de troeven van het merk royaal uit: authenticiteit, intensiteit en plezier. Er wacht de klant een heuse ontdekkingsreis naar de wortels van de chocolade: Afrika.

De sfeer is er warm en mystiek. Een chocolademeester nodigt het cliënteel uit om te kijken, te ruiken en te proeven. Een brede waaier van producten creëert een marktgevoel van ontmoeting en uitwisseling.  

We zijn allemaal een beetje verslaafd aan chocolade. In de winkel van Cote d'Or wordt het wel erg moeilijk om aan de verleiding te weerstaan. 

© Vivat.be 2020