Duurzaam leven in Brugge met Ecotoday

Ecotoday is een beurs over duurzaam leven in Brugge, in het weekend van 22 en 23 september, en biedt tal van hulpbronnen voor een gezondere en milieuvriendelijkere levensstijl.


Wil je bijdragen tot een betere en duurzamere wereld? Wil je met een gezondere levensstijl beginnen? Dan krijg je op de beurs Ecotoday alle hulpbronnen die je nodig hebt! Van biovoeding en duurzame woning- en kantoorinrichting tot duurzame energieproductie en ecotransportmiddelen, ... en alles wat nog daartussen ligt.

Zowel commerciële bedrijven als verenigingen en diverse instellingen zullen er aanwezig zijn. De organisatoren bieden bovendien interessante workshops aan en lezingen over kringlooptuinieren, biowijnen of onderwerpen zoals "Je woning verwarmen op hout - kan het gezonder en goedkoper?" en "Alles over de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van Aloë Vera en het praktisch gebruik ervan".

Kers op de taart: elke bezoeker krijgt een gratis zakje compost mee naar huis om meteen met een milieuvriendelijker leven te beginnen!

www.ecotoday.be

Melody De Visscher

 

© Vivat.be 2020