Biobrood aan huis

In Grimbergen wordt er tegenwoordig biobrood aan huis geleverd. Het initiatief komt van een plaatselijke bioboerderij. Belangrijk detail: de levering gebeurt met een biobakfiets!
 


Den Diepen Boomgaard is een bioboerderij gelegen in Grimbergen.
Ze biedt biologische groente- en fruitabonnementen aan, heeft een cateringservice voor bedrijven en deelt recepten op z'n website, die ook volledig op groene energie draait! Het laatste initiatief? Biobrood aan huis leveren! Maar dan wel op een milieuvriendelijke manier: per fiets!

De dienst startte in februari met een broodronde in de Borgt in Grimbergen. Nadien volgden andere broodrondes in Beigem, Humbeek, Verbrande Brug en Strombeek. En tegenwoordig kunnen ook de inwoners van Zemst ervan genieten.

Ze hebben de keuze tussen volgende gesneden broden: groot wit, groot meergranen, klein wit, klein meergranen. Voor een levering moeten de klanten zich registreren op de website en een broodkaart aanvragen.

Als je op de hoogte wenst gehouden te worden wanneer er een broodronde in jouw wijk start, mail je je naam en adres door naar info@diepenboomgaard.be met vermelding biobakfiets.

Den Diepen Boomgaard is ook een sociaal project. De boerderij biedt werkkansen aan mensen die elders op de arbeidsmarkt uit de boot vallen.

Voor meer info:

www.biobakfiets.be
en
www.diepenboomgaard.be

Melody De Visscher

Foto : www.biobakfiets.be

© Vivat.be 2020