Adopteer een dier

Op 31 december uitte je luidop dat in 2012 de bescherming van dieren je eerste zorg zou zijn. Natuurlijk had je een beetje te veel champagne gedronken en je vrienden hebben gewed dat dit nooit zou gebeuren. Vandaag is de dag om je belofte te houden en de weddenschap te winnen! Hoe? Door een bedreigd dier te adopteren.


De website van het World Wild Fund stelt voor om een dier te adopteren. Wees gerust, om je weddenschap te winnen moet je geen panda of een Sumatraanse tijger in huis nemen. De adoptie is alleen maar symbolisch. Je hoeft enkel een maandelijks, door jou te kiezen, bedrag te storten. Het dier kan een tijger, een panda of een dolfijn zijn.
Kies je voor een tijger? Je tijgeradoptie helpt het WWF nationale parken en beschermde gebieden verder uit te breiden. Help je liever een panda? Dat kan ook. Je steun helpt onder andere het financieren van patrouilles tegen stropers. En als je voor dolfijnen kiest, dan steun je projecten die de toekomst van deze walvisachtigen verzekeren, zoals bijvoorbeeld het beschermen van hun voortplantingsgebieden.

Trek je je daar echt niets van aan? Adopteer een dier voor een neef of nichtje.
Die zal daar zeker blij zijn, want bij iedere adoptie krijg je een adoptiepakket met  een schattige knuffel, een mooi certificaat en een infofiche over het geadopteerde dier. Bovendien ontvang je om de vier maanden info over de projecten die worden ondersteund dankzij jouw bijdrage.

Meer info? Contacteer Laurine of Charles per telefoon op het nummer 02 340 09 20 of stuur een mailtje naar supporters@wwf.be

www.wwf.be

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020