9de editie Hout en Groen Wonen

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 november vindt in De Waagnatie in Antwerpen de 9de editie van ‘Hout en Groen Wonen’ plaats, de beurs ‘waar je alles vindt over ecologisch bouwen, houtbouw, lage-energiewoningen, passiefbouw en gezond wonen.’ Alle ecobouw- en houtbouwbedrijven uit Vlaanderen onder één dak bijeen.


Heb je bouwplannen of ben je gewoon nieuwsgierig? Op de beurs kom je alles te weten over ecologisch bouwen, over hoe je bij het bouwen een steentje kan bijdragen tot een beter milieu. Je vindt er alle informatie over houtbouw, over lage-energiewoningen, over hoe je passief moet bouwen en over hoe je duurzaam kan renoveren, maar ook over hoe je je woning gezond kan inrichten.

Alle grote Vlaamse spelers uit de eco- en houtbouwwereld zijn aanwezig in De Waagnatie, waardoor je meteen ook verschillende bedrijven met elkaar kan vergelijken. Daarnaast kan je ook gratis bouwadvies verkrijgen, en zijn er heel wat lezingen.

De beurs is toegankelijk op vrijdag van 14u tot 22u, en op zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Plaats van gebeuren is De Waagnatie (Hangar 29, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen) in de buurt van het MAS.

Alle info vind je op

www.houtengroenwonen.be
.

Melody De Visscher
 

© Vivat.be 2020