Geef je speelgoed nieuwe vriendjes

Heb je thuis speelgoed staan waar je eigen kinderen niet meer mee spelen? Rep je dan voor eind november naar een DreamLandwinkel in je buurt en schenk het aan de actie SOS Speelgoed van radiozender JOE.


Kinderen krijgen veel speelgoed in deze periode van het jaar. Maar niet alle kinderen hebben dat geluk. Daarom organiseert JOE in samenwerking met DreamLand opnieuw de grote inzamelactie SOS Speelgoed. Heb je gebruikt speelgoed dat nog in goede staat verkeert, dan kan je daar via deze actie een ander kindje gelukkig mee maken. Nog tot eind november kan je het binnenbrengen bij een DreamLandwinkel in je buurt. Surf naar

http://joe.be/pagina/sos-speelgoed-nl
om te lezen hoe alles precies in z’n werk gaat.

De initiatiefnemers  kozen 16 organisaties uit aan wie het speelgoed zal worden bezorgd. Er werd bewust voor Vlaamse lokale initiatieven gekozen.

De actie was vorig jaar een onverwacht geweldig succes, met ongeveer 1000 Vlaamse gezinnen die speelgoed waren gaan afgeven bij een van de verzamelpunten. De populairste stukken waren een 500-tal ballen, loopwagentjes, gezelschapsspelen en puzzels.

Melody De Visscher
 

© Vivat.be 2020