Willen mannen dat vrouwen faken?

Amper 9% van de vrouwen komt bij elke vrijpartij klaar. 85% van de mannen vindt dat hun partner een orgasme moet krijgen om goed te kunnen vrijen.De meeste mannen willen dat hun vrouw klaarkomen tijdens het vrijen, zoniet beschouwen ze de vrijpartij als minder geslaagd. Maar de meeste vrouwen komen nooit klaar tijdens het vrijen. Ze willen niet of krijgen er de tijd niet voor. En wat doet een groot deel van de vrouwen dan maar? Faken. Zo geven ze hun man het gevoel dat hij toch een goeie minnaar is.

Mannen hebben het gemakkelijk. Vrijen is vrijen tot je klaarkomt, anders klopt er iets niet. Bij vrouwen ligt dat anders. Die willen ook wel klaarkomen, maar dat gaat lang niet zo snel en rechtlijnig als bij de mannen. Daar moet je met liefde aan willen beginnen. Daar moet je beiden voor in de stemming zijn. Daar mag niets geforceerds of krampachtigs aan zijn.

Vrouwen hoeven ook niet altijd klaar te komen. Ze zijn vaak best te vinden voor een vluggertje, of om hun man zijn gang te laten gaan. Vrouwen voelen zich graag begeerd, ook weer niet altijd maar op die momenten willen ze best vrijen zonder klaar te komen. En dan houden ze daar ook geen frustraties aan over. Voor hen kan seks op zich gewoon leuk/tof/plezant/opwindend zijn, en hoeft dat hoogtepunt er niet zo nodig te komen.

Nog een paar cijfers?

26% van de vrouwen heeft nog nooit een orgasme gehad
25% van de mannen heeft al eens een orgasme gefaket (hoe doe je dat?)
55% van de mannen merkt meteen dat de vrouw faket
95% van de vrouwen en 92% van de mannen willen absoluut niet dat hun partner faket.

Therapeutpraktijk

 


 

 

    © Vivat.be 2020