Soloseks

Bijna alle mannen doen het, maar ze praten er zelden over, tenzij dan lachend, aan de toog, of beledigend. Alweer een taboe uit de tijd toen we nog geregeerd werden door pastoors en bisschoppen.


Masturbatie werd al in de 8ste eeuw door de kerk in de ban geslagen, met het argument dat ook Onan, de schoonbroer van een kleinzoon van aartsvader Jacob, in Genesis ter dood wordt gebracht omdat hij zijn zaad heeft ‘verspild’ op de rotsen. In feite deed de brave Onan gewoon aan coïtus interruptus, maar zijn naam werd wel gebruikt om de grootste van alle zonden te benoemen, onanisme.

Tot in de 18de en de 19de eeuw werd voor waar verkondigd dat masturberen de bloeddruk in de schedel verhoogt, het zenuwstelsel beschadigt, krankzinnigheid en het verlies van geheugen en intelligentie veroorzaakt, somberheid en onevenwichtigheid, verstrooidheid en onverschilligheid. Er werden zelfs anti-masturbatiegroepen opgericht, en de anti-erectiepenisring moest verhinderen dat onanisten nog aan hun trekken kwamen. Soms kwamen er ook elektrische schokken aan te pas, en in het ergste geval een mechanische peniskoker. Enkel voor wie het echt niet kon laten wellicht.


Zou zo’n koker er misschien hebben uitgezien als de Robo Suck? Hij zuigt, hij streelt en hij vibreert tegelijkertijd. It’s strong enough to get you off. It’s soft enough to make you love it. De Robo Suck kost 50 dollar. De Venus 2000, ‘streelt’ tussen 8 en 300 keer per minuut en produceert incredibly satisfaying orgasms.


Echte klaarkommachines dus. Zonder handen! Zou dat straks ook verboden worden in de auto? Om nog maar te zwijgen van autofellatio (jezelf klaarzuigen!) en auto-erotische asfyxie, masturberen terwijl je aan een strop hangt, mogelijk het standje dat Michael Hutchence (INXS) fataal is geworden. Voor nog leukere ideetjes verwijzen we u graag door naar www.jackinworld.com, het ultieme masturbatieportaal.


    © Vivat.be 2020