Kunstpenis in actie

In hun nooit aflatende zoektocht naar manieren om het seksuele genot te verhogen of kunstmatig op te wekken, vooral dan op hogere leeftijd, creëren de wetenschappers niet alleen pillen. Ook de penisprothese heeft haar deugdelijkheid inmiddels ruimschoots bewezen.Het hoeft natuurlijk niet meteen zo drastich. U kunt ook een pompje laten installeren, een techniek die al in 1914 voor het eerst werd toegepast, en voor sommige mannen wel degelijk een oplossing blijkt te zijn. Na een prostatectomie, het wegnemen van de prostaat, werkt Viagra niet of nauwelijks en rest de op seks beluste man enkel een injectie in de penis, met papaverine of Caverject. Tien minuten later staat hij paraat, maar het gevaar bestaat dat de penis stijf blijft.

Dokter Keersmaeckers (uroloog): “Ik ken een vrouw die zich heeft laten opereren tot man. Vanonder alles toenaaien, plastieken teelballen in de schaamlippen, en een stuk huid met een urinebuisje erdoor. Met een pompje erbij. Die vrouw, nu een man, zou zelfs tot een orgasme kunnen komen. Maar dan heb ik het dus over transseksuelen, en dat zijn volgens mij per definitie hyperseksuelen, mensen die constant met seks bezig zijn. Anders zou je jezelf nooit zo laten mishandelen.”

In Georgië heeft een man van 50 vorige maand zijn middelvinger laten transplanteren, en omvormen tot penis. De operatie duurde 17 uur, maar de man kan intussen alweer ‘gewoon’ plassen (dwars door de ‘vinger’ loopt een kunstmatige urinebuis) èn seksen. Zegt hij zelf. “En de vingerkootjes werken ook nog!” De operatie kostte 5000 dollar.


Maar bij het woord kunstpenis, denken wij toch eerder aan de latex (duurder en beter van kwaliteit) of siliconenvariant die door het leven gaat onder de naam ‘dildo’. Hoewel de meeste vrouwen klaarkomen door stimulatie van de clitoris, willen ze toch ook voelen hoe een hard orgaan (of iets gelijkaardigs) hun lichaam binnendringt. Homo’s gebruiken de dildo bij voorkeur voor anale stimulatie, maar dat had u zelf ook wel kunnen bedenken.

De dildo in het sekswoordenboek
Dildo.com

    © Vivat.be 2020