De Orgasmatron

De Amerikaanse dokter Stuart Meloy van de anesthesie- en pijnkliniek in Piedmont, North Carolina, beweert dat hij de heilige graal van de op seks beluste mannen heeft uitgevonden, een apparaat waarmee je een vrouw een orgasme kan bezorgen; Of gaat de pret er dan net helemaal af?


De eerste orgasmatrons, eigenlijk vroege vibrators, werden ontworpen in de 18de en 19de eeuw, door dokters die de 'hysterie' van hun vrouwelijke patiënten onder controle wilden krijgen. Er moeten toen behoorlijk wat hysterische vrouwen hebben rondgelopen want de behandeling werd redelijk vaak uitgevoerd, ook zonder machine, manueel dus.

Zo gaat het altijd met uitvindingen die de vrouwelijke seksualiteit moeten bevorderen. Ze worden bedacht in de geest van een man die er vaak gewoon zijn eigen fantasieën in legt. Want ben je nu met een orgasme op afstand, zoals Stuart belooft? Eerst moet je een electrode in de rug van de vrouw steken, daarna kan je aan de slag met een afstandsbediening. Het is te zeggen: 1 druk op de knop en de vrouw komt klaar.

Dokter Meloy was eigenlijk op zoek naar een manier om pijn te verzachten maar sommige vrouwen begonnen echt te kreunen van genot. Het apparaatje dat hij ontwikkeld heeft kost ongeveer 9000 dollar.

Overigens is er nog een apparaatje op de markt dat zichzelf een orgasmatron noemt, eerder een spinachtig massagetoestelletje voor het hoofd. Te koop in de betere seksshop en op talloze websites.

    © Vivat.be 2020