Het Pajottenland: puur natuur op amper 10 km van Brussel

Toerisme Lennik zocht de mooiste plekjes op het nieuwe wandelnetwerk en verbond ze met elkaar tot een schitterende wandelroute in het landelijke Pajottenland.De route zit vol afwisseling. U wandelt door pittoreske dorpjes, langs grootse kasteeldomeinen en eeuwenoude boerderijen, over landelijke kerkwegels en avontuurlijke, heuvelachtige paadjes. Pajotse klassiekers waar u niet omheen kunt, zijn de stoere boerenpaarden in de weiden, de kriek en/of de geuze.

U kunt uw wandeling beginnen bij Brasserie Egmond, in het park van het Kasteel van Gaasbeek. Een gedroomd kader voor een lekker tasje koffie met boterkoek.
's Middags adviseren we u café ’t Pleintje bij Johnny waar u onder het genot van een frisse gueuze, kriek of een ander lekker biertje uw meegebrachte boterhammen verorbert. 

De route voert u dan ons verder dwars door het mooie Pajottenland om te eindigen in de tuin van het Kasteel Groenenberg. Nog tijd genoeg voor een wandeling in het park van het Kasteel van Gaasbeek, of voor een pannenkoek.

Mmv Austria Freunde
Toerisme Lennik

© Vivat.be 2020