Fietsers krijgen VIP-behandeling

Vanaf 2 september krijgen de fietsende cultuurliefhebbers in Gent een VIP-behandeling. De milieuvriendelijke weggebruikers zullen een aparte fietsenstalling krijgen, maar ook, naargelang de voorstelling, een gratis drankje, hapje of rondleiding.


De stad Gent heeft besloten om fietsende cultuurliefhebbers een VIP-behandeling te geven. Vanaf 2 september worden de fietsers die naar een voorstelling komen, extra verwend.  Ze moeten daarvoor een VIP-kaartje reserveren dat hen de recht geeft op een aparte fietsenstalling maar ook, naargelang de voorstelling, op een gratis drankje, hapje of rondleiding.

Het initiatief komt van de stad Gent, Bond Beter Leefmilieu en een aantal cultuurhuizen. De Stad Gent pakte het voorbije jaar al uit met een communicatiecampagne ‘Cultuur met een kleine CO2’. Gent en BBL wilden voortbouwen op deze campagne samen met het Festival van Vlaanderen, het Internationaal Filmfestival Gent, het NTGent en de Handelsbeurs Concertzaal. Deze cultuurhuizen selecteerden een zevental voorstellingen waar een beperkt aantal fietsers van een VIP-arrangement zal genieten.

Reserveren kan vanaf 2 september. Opgelet: het aantal beschikbare kaarten is beperkt!

Het programma en praktische info vind je op

www.gentfietst.be
en
www.gentcyclechic.be
.

Melody De Visscher

Foto : www.gentcyclechic.be

© Vivat.be 2020