Stemmen onder de sterren 2011

Zoals elke zomer wacht het publiek met veel ongeduld op ‘Stemmen onder de Sterren’. Het evenement vindt plaats in het majestueuze domein van Bois-Seigneur-Isaac, dat voor de gelegenheid helemaal verlicht wordt. Dit jaar zullen op 26 en 27 augustus 6 vocale ensembles afwisselend concerten geven.


Stemmen onder de Sterren 2011 vindt plaats in het majestueuze domein van Bois-Seigneur-Isaac, in de Waals-Brabantse gemeente Eigenbrakel. Elk jaar is het evenement een groot succes. Stemmen onder de Sterren is uniek omdat zes vocale ensembles met een internationale reputatie afwisselend concerten geven in verschillende delen van het domein, dat voor de gelegenheid verlicht wordt.

Het is een promenadeconcert. Dit betekent dat je op je eigen tempo alle ensembles kan ontdekken en eveneens kan genieten van het adembenemende domein.

Op het domein van Bois-Seigneur-Isaac liggen een kasteel, een abdij, een boerderij en een park in Engelse stijl uit het begin van de 19e eeuw. In totaal wordt 7 hectare verlicht. Het park beschikt over een aantal opmerkelijke en beschermde bomen: meer dan 400 jaar oude taxusbomen, atlasceders, robinia's, valse acacia's, een Amerikaanse eik, een treurbeuk, enzovoort. In de tuin vind je ook rozen, pioenrozen, salvia's en geraniums.

Het promenadeconcert eindigt met een grandioos vuurwerk als onvergetelijke finale.

www.nuitdeschoeurs.be

Melody De Visscher









© Vivat.be 2020