Op winterreis naar Tirol

Reutte, gelegen aan de grens van Oostenrijk en het Beierse Allgaü, is een natuurparadijs in een grandiose wereld van bergen en meren. Door zijn landelijk charme en stedelijke flair heeft dit vakantiegebied een bijzondere uitstraling.


Van zaterdag 28 februari t/m zaterdag 7 maart 2009 neemt Austria Freunde  u mee voor een wintervakantie naar Oostenrijk. Bestemming is de Ausserfern, meer bepaald Reutte. Verblijfplaats: Hotel zum Mohren bij de Familie Ruepp, een viersterrenetablissement. 

Deze regio bestaat uit elf typische gemeenten: Reutte, Breitenwang, Ehenbichl, Höfen, Lechaschau, Musau, Pinswang, Pflach, Vils, Wängle en Weissenbach, elk met een eigen cachet. Reutte wordt wel eens ‘de Poort van de Alpen, de Poort van Tirol’ genoemd, maar het stadje is ook de poort van veel levensvreugde, vitaliteit, ontspanning en tevens de toegang tot een wild en indrukwekkend natuurlandschap, zowel ’s zomers als ’s winters en uitermate goed gelegen voor wandelaars en Langlaufers.

Het traditiehotel ‘zum Mohren’ ligt in het centrum van Reutte en getuigt van een jarenlange ervaring, vriendelijke service en biedt alles wat een wintervakantiegast nodig heeft.

- Sfeervolle, moderne kamers met bad of douche, W.C.
- Gratis gebruik van het Wellnessbereich RELAX & mohr met sauna, biosauna, Krauterdampfbad, douchen, overdekt zwembad met massagedouchen, gebruik van badmandel en badpantoffels.
- Halfpension met uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds keuzemenu met saladebuffet, in de namiddag apres Ski Jause van 16.00 tot 17.00 uur.
- Tiroler Schmankerlabend
- Dansavond
- Paardenkoetstocht met Glühwein en Apfelstrudel
- Wandeling naar de Hüttenmühlsee met wandelgids, fakkeltocht naar de ‘Ruine Ehrenberg’ met wandelgids, diverse wandelingen, langlaufen, enz ….

Info: www.austriafreunde.be

© Vivat.be 2020