Met het hele gezin naar Brabant (bij de noorderburen)

In Noordoost-Brabant (Nederland) is genoeg te doen voor jong en oud. Van attractieparken met heerlijke zandstrandjes tot dierentuinen en gezellige pannenkoekrestaurantjes. Met als kers op de taart het prachtige dierenpark Overloon.


Fietsen doe je in Noord-Brabant! Dé Nederlandse fietsprovincie bij uitstek waar naast de vele mooie fietspaden van het fietsknooppuntennetwerk ook vele fietscafés u van harte welkom heten tijdens uw fietstocht. In Noordoost-Brabant, het gebied tussen Peel en Maas, vindt u van die leuke speciale fietsafstapplaatsen, zoals de fietspendelboot. Vanaf het dek heeft u een prachtig uitzicht op het unieke Maasheggenlandschap!

Ook in de Maashorst komt u vele verschillende landschappen tegen. Bos, heide en vennen worden afgewisseld met kleine agrarische bedrijfjes waar u de heerlijkste streekproducten kunt proeven. Maak ook eens kennis met de vestingstadjes Grave, Ravenstein en Megen of geniet op een terrasje van de gezellige drukte in Oss, Uden of Veghel. En wilt u wat langer blijven? Boek dan een mooie plaats op een gezellige camping.

Kids on top!

BillyBird Park Hemelrijk heeft een overdekte speeltuin en een grote waterplas, dus bij mooi en slecht weer hebben kinderen hier de grootste lol. Van 1 tot en met 6 mei is BillyBird Park Hemelrijk omgetoverd tot een echte kermis!

Ook bij De Bergen komen waterratten en liefhebbers van de reusachtige speeltuin helemaal aan hun trekken! Dit Eldoradovakantiepark is een waar speelparadijs met meer dan vijftig toestellen en attracties. Ook worden in het zomerseizoen leuke evenementen georganiseerd zoals een strandzomerfeest met diverse outdoor-activiteiten.

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs vele bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland. In Zoo Parc Overloon worden mens en dier ondergedompeld in de natuur!
Weekendje weg? Boek dan het speciale Peel en Maas kinderarrangement, met kortingsbonnen voor BillyBird Park Hemelrijk, Recreatiepark De Bergen en Zoo Parc Overloon. Kijk op

www.noordoostbrabant.nl
voor meer informatie!

© Vivat.be 2020