Huur een 'Carré d'Etoiles' voor een uitzonderlijke vakantie

Een Carré d'Etoiles is een houten kubus met een transparant dak gelegen op een uitzonderlijke plek. Hij beschikt over een hemelobservatiekit en alle comfort voor een onvergetelijke vakantie.
 


De Carré d'Etoiles is een uitvinding van Louis en Nathalie Blanco, twee specialisten in ongewone vakanties. Deze kubus lijkt klein maar beschikt toch over alle benodigdheden van een echte hotelkamer ! Hightechapparatuur (flatscreen, mp3-aansluiting, aansluiting telefoon/internet, ...), opgemaakte bedden bij je aankomst, zachte handdoeken, schoonheidsproducten in de badkamer, à la carte-diensten (ontbijt, huishouden, ...), enzovoort.

Elke kubus bevat beddegoed voor 4 personen, een keukentje, een douche, een toilet, een kleerkast en een slaapbank. Wat ligt er op de grond? Parket!

Maar waarom zou je een kubus huren in plaats van een echte kamer dan? Wel, omdat een Carré d'Etoiles een heel andere vakantie biedt. Elke kubus is voorzien van een sterrenwachttelescoop, een sterrenkaart en educatieve spelletjes over sterrenkunde. Het dak is doorzichtig zodat je de hele nacht de sterren kan observeren. Een terugkeer naar de kindertijd,...

De Carré d'Etoiles is dus bestemd voor natuurliefhebbers. De kubus is tevens gemaakt uit gerecycleerd hout en er is een ecologische bio-ethanolhaard. Hij kan in alle omgevingen staan of kan in een paar minuten weg zijn. Hij heeft dus totaal geen invloed op het leefmilieu.

Zin in zo'n avontuur? Je vindt verschillende Carré d'Etoiles in meer dan 11 Franse regio's. Je kan bijvoorbeeld een kubus huren tussen meren, watervallen en bossen in Corrèze of in de kloven van de Ardèche, of nog ergens anders in het struikgewas, in een tuin,...

Meer info op

www.carre-detoiles.com

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020