De magie van Marrakech…


Temidden middeleeuwse steegjes, achter zware cederhouten poorten liggen somptueuze paleizen verscholen, de ryads. Een goed bewaard geheim, u in het oor gefluisterd door het agentschap Marrakech-Médina.Overal in Marokko vind je tegenwoordig charmehotels, in alle prijscategorieën, en dat is ooit wel eens anders geweest. Het reisbureau Marrakech-Médina vertrouwt zijn klanten de sleutels toe van enkele lommerrijke huizen, ryads, in Marrakech, op zich al een beroverende stad. Vakantie, speciale gelegenheden, incentives: u kiest zelf de formule, van twee tot dertig personen, in gastenkamers of verspreid over de hele ryad. In de schaduw van de citrusbomen, tussen sprankelende, verfrissende fonteinen beleeft u een droomverblijf (minimum drie nachten). 

Het MM-team stelt een breed gamma ryads ter beschikking, onderverdeeld in vier categorieën van luxe en comfort. De service is outstanding, huiselijk en toch chique, inclusief kokkin, gouvernante, bediende en tuinman. 

Traditionele kwaliteitskeuken, geleide bezoeken, excursies, golftrips, zwemmen, hammam, massage… Het kan allemaal. U hoeft het gewoon te vragen.

Geen alledaagse vakantie, dus ook geen alledaagse prijzen, maar wel een onvergetelijke belevenis.


Marrakech-Médina 

Chemin des Hochequeues 24
1380 Lasne 
Tel. 02 347 72 98
GSM 0475 75 95 98 
Contact 

© Vivat.be 2020