Instant Spa

Na Leuven krijgt nu ook Antwerpen een schoonheidscentrum waar je zonder afspraak mag komen aankloppen. Instant Spa is een combinatie van shop en treatment center waar je terecht kunt voor massages, epilaties en tal van andere behandelingen.


In de Schrijnwerkersstraat, op een steenworp van de Meir, opende in augustus de Antwerp Instant Spa, tweelingzusje van de Body Centrum City Office Instant Spa in de Bondgenotenlaan te Leuven. Het concept van beautybehandelingen zonder afspraak is voor Vlaanderen helemaal nieuw, en ook de bijhorende beauty-minimarket is een innovatie. Omdat je nooit op voorhand weet wanneer je je uitgeblust gaat voelen en een opkikker nodig zult hebben, is dit een prima idee!

In het treatment center kun je terecht voor alle denkbare lichaamsbehandelingen: hand- en foottreatment, gelnagels, gelaatsthalgotherapie, spraytanning, microdermabrasie, proteïnedieet... er is zelfs een productenlijn, 4VOO (for vous uitgesproken) die uitsluitend voor mannen is bestemd. Elke eerste donderdagavond van de maand is Instant Spa Antwerpen ook exclusief voorbehouden aan heren, die kunnen er dan terecht voor een vipbehandeling. Wat bijvoorbeeld te denken van een ‘business face treatment’? 

Instant Spa werkt met uitgekiende producten, zoals de hippe O.P.I. nagellak (zonder tolueen of formaldehyde) en de Dermalogica natuurlijke schoonheidsproducten zonder toevoegingen. Deze producten zijn ook te koop in de Skin Care Shop, een winkel waar u vrij binnen en buiten stapt en waar u ook terecht kunt voor informatie en tips. De shops hanteren scherpe prijzen. 

In de winkel kunt u ook terecht voor een gratis face-mapping, een soort scan van het gezicht (reiniging plus huidanalyse) waarna de ideale producten (van het merk Dermalogica) worden bepaald. 

Instant Spa Antwerpen

Schrijnwerkersstraat 12

03/234.01.13

Ma-zat: 10h-18h

 

Instant Spa Leuven

Bondgenotenlaan 84

016/29.33.69

Ma-zat: 10u-18h (do tot 20h)

 

Ellen Wielandt

© Vivat.be 2020