Leveringsfirma met bakfiets

De nieuwe Brusselse firma Dioxyde de Gambettes biedt een milieuvriendelijke leveringsdienst aan. De levering gebeurt met een bakfiets die zowel kleine als grote voorwerpen kan vervoeren. Het doel: de CO2-uitstoot verminderen en samen werken aan een meer duurzame stad.


Dioxyde biedt twee originele en milieuvriendelijke diensten.
De eerste is een leveringsdienst met een bakfiets. Het doel is om de CO2-uitstoot van leveringswagens te verminderen. Dioxyde de Gambettes levert vanalles aan huis: je lunchbox, je documenten, je aankopen van de supermarkt,... maar ook grotere voorwerpen zoals een nieuwe kast, een grote plant, een zetel, enzovoort. De firma beschikt over verschillende modellen bakfietsen die alles aankunnen.

De tweede dienst die Dioxide de Gambettes aanbiedt, is origineel. De firma stelt voor om je e-mails op papieren versie te printen en te leveren en omgekeerd.

Je vraagt je misschien af wie dat nodig heeft? De klant kan bijvoorbeeld een student zijn die in het buitenland woont en met z'n grootmoeder wil corresponderen. Hij schrijft dan een e-mail aan Dioxyde de Gambettes, die de mail uitprint en aflevert. De grootmoeder kan met een handgeschreven brief antwoorden, die de firma dan inscant en naar haar kleinkind stuurt per e-mail.

Dioxyde de Gambettes is een milieuvriendelijke firma. Dankzij de bakfiets vermijdt ze parkeerproblemen en CO2-uitstoot in de stad. Geen vervuiling dus, maar ook geen lawaai.

Dioxyde de Gambettes levert in de 19 Brusselse gemeenten.

Meer info? www.dioxyde-de-gambettes.com

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020