Sportdag voor vijftigplussers

Ben je tussen 50 en 99 jaar oud? Dan ben je op donderdag 18 oktober uitgenodigdop Sportel-Kicks, een sportieve verwendag voor de vijftigplusser. In Brusselse sportclubs en seniorenverenigingen kan je aan badminton, tafeltennis, spinning en andere sporten meedoen.


Sportel-Kicks wordt georganiseerd door Bloso in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Het doel van deze sportieve verwendag? De vijftigplusser overtuigen om sport op te nemen in hun dagelijks leven.

Bruno De Lille, collegelid bevoegd voor Sport in de Vlaamse Gemeenschapscommissie: “Met Sportel-Kicks proberen we zowel ouderen als de nog actieve, gezonde en dynamische 50-plussers te bereiken. Actief bewegen op hogere leeftijd is namelijk niet vanzelfsprekend. Met dit soort initiatieven moedigen we senioren aan om zichzelf van hun sportiefste kant te tonen!”

Sportel-Kicks vindt plaats op donderdag 18 oktober in HealthCity Jette. Iedereen tussen de 50 en 99 kan die dag komen proeven van het Brusselse sportaanbod. Badminton, tafeltennis, spinning, relaxatieoefeningen ... zijn enkele van de activiteiten die worden aangeboden.

Meer info op

www.sportelkicks.be

Melody De Visscher
 

© Vivat.be 2020