De JoJo sneaker, een verband voor de wonden van de wereld

Deze leuke schoenen zien er grappig uit met hun 'verbandachtige' look. Het verband heeft eigenlijk een serieuze betekenis. Het staat voor ecologische verantwoordelijkheid. Uitleg.


In de zomer 008, tijdens een rondreis in Zuid-Amerika, ontdekten Chris en Matt een zeer comfortabele schoen. Zo comfortabel dat hij aanvoelde als een licht verband rond de voet ..., en zo kregen ze het idee van de JoJo sneaker.

Een leuke schoen met een verband errond, dat staat voor de filosofie en het doel van de schoen: de wonden van de planeet helen. Hoezo? Met je aankoop ondersteun je automatisch een ecologisch project! Je kan eigenlijk kiezen tussen twee verschillende doelen. Ofwel financieer je herbebossing in Niger, ofwel draag je bij aan de bouw van waterpompen in Sierra Leone.

Choose, act & check

Waar koop je deze verantwoordelijke sneakers dan? In één van de winkels hieronder of op

www.jojoproject.com
. De aankoop gebeurt altijd in drie stappen: choose, act en check. Eerst kies je je favoriete kleur: blauw, groen, rood, grijs, zwart, wit ... . Vervolgens kies je je project en tot slot 'check' je de vooruitgang ervan op de website. Chris en Matt zijn inderdaad van plan om gedetailleerde informatie te delen via foto’s, gps-lokalisatie met Google Earth , video’s en verhalen.

Wil je je eigen JoJo sneakers? Surf dan vlug naar

www.jojoproject.com
of bezoek één van de volgende winkels:
. Prive Joke - Kolenmarkt 76/78 - 1000 Brussel
. Reservoir Shop - Lesbroussartstraat 43A - 1050 Elsene
. Street Teaser - Edelknaapstraat 4 - 1050 Elsene
. Milk - 8 rue des Dominicains - 4000 Luik

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020