Bio Lounge, de bio fast food !

Als u droomt van een plaats waar je ‘s middags een snelle maar gezonde hap kan eten, dan bent u bij Bio Lounge aan het juiste adres. Hier zijn de broodjes gemaakt van verse, biologische seizoensproducten.
 


Zin in een creatieve lichte biokeuken tussen twee werkafspraken ? Bio Lounge is een gezonde pauze voor wie behoefte heeft terug te gaan naar natuurlijke bronnen. Hier vind je geen sandwiches met kip, tonijn of surimi met mayonaise, en zeker ook geen conserveermiddelen, kleurstoffen en andere additieven met rare namen. In Bio Lounge eet je broodjes en salades met verse producten van uitzonderlijke kwaliteit. De kaart wordt voortdurend aangepast omdat de chef alleen maar met seizoensproducten werkt.

De grote meerderheid van de schotels wordt dan ook ‘s morgens in de keuken voorbereid. En een uurtje voor sluitingstijd worden de verse artikelen met een korting van 25 procent verkocht. Wat overblijft, wordt weggegeven aan verenigingen die voor daklozen zorgen!

Bio Lounge denkt verder ook aan ecologie: plastic verpakkingen worden zo weinig mogelijk gebruikt. Dachten jullie misschien dat de vorken, messen en lepeltjes wel van plastic waren? Nee hoor! Ze zijn gemaakt uit maïspulp! Alle andere verpakkingen zijn van karton. Verder hebben de uitbaters beslist om het sorteren te bevorderen (gesorteerd afval) en om milieuvriendelijke onderhoudsproducten te gebruiken. Zelfs de muren en het plafond werden met meer natuurlijke producten geschilderd.

De gezonde hapjes kunnen ook meegenomen worden en als je liever een levering aan huis of kantoor wilt, kun je via telefoon, fax of e-mail bestellen!

Bio Lounge
Onderrichtsstraat, 116/120

1000 Brussel
02/218.54.00


www.biolounge.be

© Vivat.be 2020