Verantwoordelijke evenementen

Je organiseert een vergadering voor kaderleden, een teambuilding, een receptie, een presentatie op een beurs? Kies dan voor een gespecialiseerd bedrijf in 'duurzame' evenementen.


Trees Responsible Events is er eentje. Het werd gecreëerd door Yuluka, een geëngageerd communicatiebureau gespecialiseerd in projecten met een link naar duurzame ontwikkeling, en door Yellow Events, een evenementenorganisatiebureau. Voor al je noden vinden ze een duurzaam antwoord. Welke inplanting voor je evenement? Met Trees wordt de locatie gekozen op basis van multimodale bereikbaarheid en het effect op het milieu.

Welke uitnodiging? Ze geven voorrang aan immateriële oplossingen of drukwerk met de beste milieubalans.Welke materialen voor je stand? Welke aankleding? Je krijgt originele oplossingen en innoverend, duurzaam materiaal. Welke animatie? Trees is voorstander van ludieke, participatieve en creatieve animatie waarvoor weinig materiaal met neveneffecten vereist is. Welke catering? Bio, fairtrade of 'korte keten', indien mogelijk met een maatschappelijk doel!

De twee bedrijven werken in partnership met het WWF en Ecolife om de ecologische afdruk in al hun evenementen te berekenen.

www.treesresponsiblevents.org

© Vivat.be 2020