EU Sustainable Energy Week

In heel Europa worden er tussen 11 en 15 april honderden evenementen georganiseerd om de energie-efficiëntie en de hernieuwbare energiebronnen te tonen, te promoten en te bespreken.


De Sustainable Energy Week kwam er om te tonen aan het bedrijfsleven, beleidsmakers en het bredere publiek dat technologieën voor duurzame energie levensvatbaar, rendabel en goed voor het milieu zijn.

Gedurende één week kan je dus de laatste technologische innovaties op het gebied van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie ontdekken via een gevarieerd programma van evenementen en happenings in heel Europa.

In Brussel is er een gevuld programma met debatten, conferenties en tentoonstellingen. Er zijn ook opendeurdagen, educatieve workshops voor kinderen, concerten en nog veel meer. In totaal zijn er 136 evenementen in Brussel geregistreerd! Om het volledig programma te kennen, klik je hier.

Ook Vlaanderen en Wallonië nemen deel. De georganiseerde activiteiten vind je via deze link.

Een hoogtepunt van de week is de ceremonie van de Sustainable Energy Europe Awards, een schitterend evenement in Brussel waar de beste en slimste projecten van het afgelopen jaar erkend worden.

Meer info: www.eusew.eu

© Vivat.be 2020