X-Files van de Geschiedenis 22: de aanval op ons brein

Is er in Roswell, USA, in 1947 een UFO neergestort? En hebben de aliens die aan boord waren contact gezocht met de Amerikaanse overheid? Sterker nog: volgens de believers gebruiken de geheime diensten nu al buitenaardse technologieën om het brein van de mensen te sturen en te controleren.


Aflevering 21

Jerry Hartsell, voormalig hoofd van IBM, zou volgens journalist Patrick McCartney bekend hebben dat de siliconenchip ons is aangereikt door aliens, begin jaren ’50. AT&T, toen nog Bell, zou omstreeks ’47 een ‘extra-terrestrial object’ gekregen hebben dat ontwikkeld kon worden tot de transistor (effectief ‘uitgevonden’ door Bell, schijnbaar vanuit het niets), en later tot chip.
Robert M. Jacobs, een voormalige dokter bij de luchtmacht, beweert dan weer dat hij tientallen foto’s en films heeft gezien van buitenaardse ruimtetuigen die met extreem hoge snelheden over bepaalde testgebieden van het leger vliegen.

Hollywoodproducent Jaime Shandera zou een top secret-instructiedocument over Roswell in handen hebben, gericht aan twaalf prominente Amerikaanse leiders en adviseurs (waaronder de eerste directeur van de CIA, voormalige chiefs of staff en astrofysici), en vergezeld van een memo die president Harry Truman in september ’47 schreef aan zijn minister van Defensie, Truman Forrestal. Daarin geeft de president Forrestal de opdracht om door te gaan met operatie Majestic 12. Nader onderzoek heeft uigewezen dat Majestic 12 geenszins fictie was maar er bestaat grote onduidelijkheid over het doel van deze geheime groepering. UFO-onderzoeker Don Berliner kwam in 1994 nog op de proppen met een Handleiding van bijzondere Activiteiten voor het Majestic 12 Team (uit 1954), met als ondertitel ‘Buitenaardse Wezens en Technologie, Opsporing en Vernietiging’, maar de betrouwbaarheid van dàt document is al helemaal niet na te gaan.

En wat te denken van de beweringen als zou Area 51, een eertijds geheime basis van de USAF in de woestijn van Nevada (waar luchtvaartmaatschappij Lockheed vanaf 1954 nieuwe spionagetoestellen ontwikkelde voor de CIA, en waar ook de Stealth-bommenwerper getest werd), een echte UFO-fabriek zijn, annex landingsbaan? Het bestaan van de basis werd pas in ’88 bevestigd, toen een sovjetsatelliet er een foto van nam. Een medewerker van Lockheed zou verklaard hebben dat er in de woestijn ‘dingen rondvliegen waarvan George Lucas alleen maar kan dromen’. Een Japanse filmploeg registreerde boven het meer van Groom, pal in het midden van Area 51 (een gebied van zo’n 10.000 km2) ‘een vreemde gloed die door de lucht gleed’, onmogelijk snel en wendbaar. Een cameraman van NBC kwam al te dicht in de buurt van zo’n object en moest opgenomen worden met stralingsverbrandingen. Zijn verwondingen waren echt, zijn waarnemingen worden ontkend.

Mythische proporties

Het is in dat welles-nietes-klimaat dat het hele Roswell-verhaal in de loop der jaren mythische proporties heeft aangenomen, door toedoen van de media (en vooral dan internet), wellicht veel sneller dan enig welke andere legende uit lang vervlogen tijden. Een mythe die almaar groter en kleurrijker wordt ook, en als vanzelf verweven geraakt met de X-files van de Geschiedenis. Herinner u de collectieve zelfmoord in Santa Fe midden jaren 90, door de harde kern van de Heaven’s Gate-sekte, in de waan dat de komeet Hale-Bopp een ruimteschip zou verbergen dat hen naar Sirius moest brengen. De CIA zou Art Bell en de zijnen met behulp van het geheime (maar wel echt bestaande) MK-Ultra mind control program overtuigd hebben dat ze zichzelf moesten doden, omdat Bell op zijn website een foto gepubliceerd had van ‘the alien from Area 51’.

En kan het toeval zijn der precies 39 mensen stierven? 39 Is in de vrijmetselarij een perfect getal, en de moorden vonden plaats op 24 maart, de dag dat in Hollywoord de Academy Awards werden uitgereikt, volgens de believers onmiskenbaar een project van de vrijmetselaars. De CIA zou ook betrokken zijn bij diverse medische experimenten op de Amerikaanse bevolking, al dan niet geïnspireerd door buitenaardse kennis. Honderden studenten en militairen werden in de jaren ’50 en ’60 bewust onder invloed gebracht van drugs (LSD), waarna met hetzelfde gemak bad trips in omloop werden gebracht om de zachte revolutie van de hippies in de kiem te smoren. In Long Island werd een epidemie van kinkhoest veroorzaakt, in de subways van Manhattan installeerde de CIA misleidende verlichting, in Haïti liet de organisatie verschillende virussen los op de bevolking, allemaal om de reactie van de mensen op dat soort extreme situaties te kunen registreren en te leren beheersen.
Zelfs aids zou een gevolg zijn van de schaamteloze experimenteerdrift van de CIA met dodelijke virussen en met biologische en chemische oorlogvoering. En dat zou dus allemaal gebeuren in nauwe samenwerking met de slachtoffers van de crash in Roswell, of misschien zelfs met hun soortgenoten, die volgens sommigen en masse onze aarde bezoeken.

Ook zij, de aliens, zouden in dat geval verdeeld zijn in kampen, de goeien en de slechten waar we het vorige week al over hadden. Onze goedaardige gasten zouden ons de echte New Age moeten binnenleiden: een tijdperk van liefde, vrede en harmonie. Zij zouden ons voorbereiden op de stap naar een hoger spiritueel niveau, naar de positieve vibraties van inzicht en evenwicht. Zouden zij de engelen kunnen zijn uit de bijbel, de boodschappers van Neburu?
De slechte aliens hebben andere, veel snodere plannen met de mensheid, en ze doen daarvoor een beroep op de machtigen der aarde, op de New World Order zoals die door de Illuminati werd opgericht.

© Vivat.be 2020