X-Files van de Geschiedenis 20: nazi's op de maan

We volgend verder het spoor van de Illuminati en andere illustere grootheden uit de verborgen geschiedenis. Van de founding fathers van de Verenigde Staten tot Adolf Hitler.


 

Aflevering 19

De Amerikaanse idealen van vrijheid en democratie zijn diep geworteld in de traditie van vrijmetselaars en rozenkruisers. Zowel het 1 dollar-biljet als de plattegrond van Washington D.C. verwijzen naar de symboliek van de vrijmetselarij, terwijl de opeenvolgende regeringen van de Verenigde Staten zich ook al heel vroeg in de geschiedenis van hun land (‘ontstaan’ in 1776) gingen opstellen als de grote politieagent van de wereld, de supermacht die met new deals (Theodore Roosevelt) en een new world order (Georges Bush Sr.) de basis moest leggen voor een perfecte, zeg maar utopische samenleving. Die net zo goed de hel kan zijn, een brave new world, want daar willen de Illuminati uiteindelijk toch naar toe. Met het geld van de Rothschilds, en later ook van de Rockefellers, zou dit duivelse gezelschap (de goeien hebben al lang niets meer te zeggen) sinds 200 jaar proberen de geschiedenis vorm te geven.

Zo zou de geheime wereldregering de Russische revolutie gestimuleerd en zelfs gefinancierd hebben. Goed voor het politieke evenwicht in de wereld en de modernisering van het gigantische rijk, maar net zo goed aanleiding tot de lucratieve wapenwedloop die sindsdien over de wereld woedt. Zelfs Adolf Hitler zou de zegen hebben gekregen van het duistere machtsclubje, ook al verachtte en verbood hij de loges (maar dan wel pas nadat hij erachter was gekomen dat hij gemanipuleerd werd, aldus de believers). De alomvattende samenzwering die de maatschappij definitief had moeten hervormen en op het goede pad zetten, is haar doel jammerlijk voorbijgeschoten. Voortdurend speelt zich een machtsstrijd af tussen verlichte geesten die het goed voor het met de wereld, en de Illuminati. Alleen zien wij geen verschil meer tussen beide uitverkoren groepen. Het onderscheid tussen goed en kwaad is vervaagd. De waarheid is niet langer eenduidig en wordt verstikt door de vermeende complexiteit en ondoorzichtigheid van de 20ste-eeuwse samenleving.

Nazi’s op de maan

Niet toevallig vormde de Tweede Wereldoorlog het definitieve keerpunt in die evolutie. Het kapitaal kende schijnbaar geen enkele morele standaard meer – de wapenindustrie zou van dan af niet meer weg te denken zijn uit de wereldgeschiedenis. De Ethiopische keizer Haile Selassie had in 1936 gewaarschuwd voor de oorlog, toen de Italianen zijn land bezetten, maar de Volkerenbond (voorloper van de Verenigde Naties) had hem weggelachen. Afrika, het moedercontinent, was in naam van het kolonialisme verkracht, vernederd en verscheurd. Waarom dan nog luisteren naar de politieke en geestelijke leider van het enige land dat nooit veroverd was door de Europeanen? De genocide op de joden werd al even schandelijk genegeerd en zo werden de grenzen van de menselijke verdraagzaamheid voor onrecht en lijden verlegd.

De meest opzienbarende stelling in deze aflevering van de X-files van de Geschiedenis, hebben we voor het einde bewaard. Tijdens diezelfde Tweede Wereldoorlog zouden de nazi’s namelijk al een maanlanding gemaakt hebben, in 1942, om er in ’44 meteen een heuse basis op te richten. Dit lijkt zelfs ons al te veel van de pot gerukt (waarom zouden de Duitsers hun kennis dan niet gebruikt hebben om de oorlog te winnen?) maar het verhaal brengt ons wel in de stemming voor de volgende aflevering in deze serie. Amper drie jaar na de oorlog stortte er in Rosswell, New Mexico, een UFO neer, het begin van een nieuw tijdperk in de verborgen wereldgeschiedenis.
Of gelooft u zelfs dat niet?

© Vivat.be 2020