Word coach voor de Bike Experience 2012

Deze campagne gaat deze lente van start en heeft als doelstelling het plezier en het gemak van dagelijks fietsen te tonen aan automobilisten. Fiets je elke dag en zou je graag een beginner begeleiden? Grijp je kans en word coach voor de Bike Experience.


Ben je een ervaren fietser? Grijp dan je kans om fietscoach te worden voor de Bike Experience 2012. Bike Experience is een campagne van vijf Brusselse fietsorganisaties, gecoördineerd door Pro Velo in samenwerking met Mobiel Brussel. De campagne gaat in maart van start. Automobilisten zullen uitgenodigd worden om tijdens twee weken dagelijks te fietsen. 
Elke kandidaat-fietser (biker) zal een opleiding krijgen van een persoonlijke begeleider (coach) om veilig in het verkeer te fietsen. De fietsorganisaties zoeken nu nog ervaren fietsers om coach te worden.

De toekomstige coach moet een ervaren en feilloos fietser zijn. Hij zal aan een vorming deelnemen en vervolgens z'n 'biker' gedurende drie dagen begeleiden, tussen woensdag 2 en woensdag 16 mei. Dit zal 's morgens en 's avonds gebeuren op de eerste woon-werktrajecten. Hij krijgt daarvoor een vrijwilligersvergoeding van 60 euro, plus een cadeau en een unieke coachkit.

Ben je een potentiële coach of ken je vrienden of collega's die dit zouden willen doen, aarzel dan niet om deze oproep te verspreiden en op deze manier zoveel mogelijk coaches te bereiken!

www.bikeexperience.be

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020