Velofollies: alles voor de fietsamateurs

Wacht je ongeduldig op de lente om weer op je fiets te kruipen? Dan is Velofollies voor jou! Je krijgt er de nieuwste fietstrends te zien, maar er zijn ook signeersessies, interviews met bekende moderatoren, meet & greets met de renners, … . Dit salon is voor het wielerpubliek een  onvergetelijke ervaring.


Ben je wielrenner of fietsamateur? Dan moet je op 20, 21 en 22 januari in Kortrijk zijn! Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Milaan en Utrecht vormt het salon dé gelegenheid voor het Belgische wielerpubliek.
Tijdens die drie dagen krijg je de kans om de fietstrends en collecties voor 2012 te ontdekken. Alle toonaangevende merken en fabrikanten uit de fietsbranche zijn aanwezig om hun nieuwste producten voor te stellen aan een enthousiast wielerpubliek.

Op Velofollies stellen bovendien diverse renners en andere bekenden uit het wielermilieu zich ter beschikking voor signeersessies, fotoshoots, e.d. Dit jaar hebben onder andere Sven Nys, Mark Uytterhoeven, Herman Vanspringel, Sven Vanthourenhout, Michel Wuyts en Paul Herygers hun aanwezigheid bevestigd. Jeroen De Preter, journalist van De Morgen die de volledige Tour heeft gereden, zal er zijn boek signeren. Ook wereldfietsers Nicole en Ingrid zullen aanwezig zijn. Ze zullen hun nieuwste boek voorstellen en het eerste deel van hun wereldreistrilogie signeren.  

Naast signeersessies zijn er ook diverse workshops en seminaries. Op vrijdag krijg je bijvoorbeeld een infosessie over sportvoeding. Op zaterdag leer je onder meer over het belang van Bike Fitting, en op zondag vertelt trainer Kristof De Kegel hoe je je eigen trainingsplan opstelt om te pieken naar je fietsdoel.

Bovendien is Velofollies ook een praatcafé, een modeshow, een indoor BMX-kampioenschap, en nog veel meer.  Kortom, je vindt er alles wat je nodig hebt voor een nieuwe lente en een spannend fietsseizoen!

Meer info:

www.velofollies.be.

Melody De Visscher

 

© Vivat.be 2020