Stomp in Oostende met vernieuwde show

Internationaal ritme-sensatie STOMP heeft zijn legendarische show opgefrist met nieuwe acts, nieuwe grappen en herwerkte scènes. Deze hernieuwde show ging vorige maand in première in Japan, en is nu voor het eerst in Europa te zien.

Al jaren gaan de stampen en stoten de mannen en vrouwen van STOMP de wereld rond. Sinds hun première in 1991 staan ze ondertussen al 13 jaar ononderbroken op Broadway, hadden ze een optreden tijdens de Oscar-uitreiking, werkten ze samen met Quincy Jones, en maakten ze een denderende commercial voor Coca-Cola. Ook in België genoten al meer dan 100.000 mensen van deze "virtuositeit onder stroom” (dixit The New Yorker) Dat deze show zo aanslaat is niet te verwonderen: de voorstelling bevat geen woorden, geen hoge drempels, enkel muziek, visuele humor, vindingrijke personages, en onweerstaanbare ritmes!

De twee stichters van STOMP, Luke Cresswell and Steve McNicholas, maakten hun succesvolle show nu nog dynamischer, nog grappiger en nog adembenemender. Sommige van deze vernieuwingen werden al ingeoefend en uitgeprobeerd tijdens de tour doorheen Italië en Nederland, en de volledige hernieuwde voorstelling met alles erop en eraan ging vorige maand in Japan in première. Deze maand is Oostende aan de beurt.

Het hoogtepunt van de nieuwe show is ongetwijfeld de nieuwe act met reuzegrote tractorbanden. Wie de bende van STOMP een beetje kent, weet dat ze daar niet enkel op zullen trommelen. Nee! Als Stomp met tractorbanden afkomt, mag je spektakel verwachten!

Afspraak vanaf 19 augustus in Kursaal Oostende.

STOMP in Oostende
Van 19 tem 31 augustus 2008 in Kursaal Oostende, telkens om 20.00u.; ’s zondags ook om 14.00u.

Ticketprijzen (excl. reservatie- en verzendingskosten)
Golden Seats: 49 euro
Cat. 1: 44 euro
Cat. 2: 34 euro
Cat. 3: 29 euro
Cat. 4: 24 euro (enkel in A’pen)
© Vivat.be 2020