Sikou, voor suiker-, zout- en bioliefhebbers

Sikou is een restaurantje in Sint-Gillis. De trendy Brusselaars kennen het wel.  Het is een ideaal adres voor als je zin hebt in een ijsje, een lekkere pannekoek of een zondagse brunch. De kaart vertoont invloeden van bio, duurzaamheid en fairtrade. Een perfect excuus om gulzig te zijn en je toch verantwoordelijk te voelen!


Bij Sikou kan je terecht voor een dagsoep, fijne antipasti, een lekkere carpaccio of een heerlijke zoute taart. Ook de suikerliefhebbers zijn er welkom. Ze kunnen genieten van verschillende pannekoeken en van Sikous specialiteit: biologisch ijs! De smaken zijn heel origineel: wortel, kaneel, sinaasappel, bitterkoek, nougat, mandarijn, witte chocolade, … de keuze is eindeloos!

De kaart vertoont invloeden van bio, duurzaamheid en fairtrade. Dit betekent dat niet alle ingrediënten bio zijn, maar de filosofie wel is om er zoveel mogelijk te gebruiken. Sikou beschikt bijvoorbeeld over een biowijnkaart en een assortiment van biobieren.

O ja, nog een detail: Sikou is elke dag open, van 8u15 tot 22u!

www.sikou.be

Melody De Visscher









© Vivat.be 2020