Herman Van Veen komt weer naar Vlaanderen

Met een bisronde van liefst vijftig minuten zette Herman Van Veen eind mei een punt achter de 42 uitverkochte voorstellingen van zijn Vlaamse tournee. Geen nood voor wie naast een ticket greep: Van Veen speelt EXTRA VOORSTELLINGEN in de Antwerpse Arenbergschouwburg."Het verbaast al lang niet meer dat een tournee van Herman van Veen nog voor hij begint grotendeels uitverkocht is. De Nederlander brengt als geen ander een muzikale sfeer mee die zijn fans koesteren. Steeds probeert hij het moment te verbinden met de ziel van zijn publiek, in verhalen, liederen en een soort slapstick humor waarop hij het patent heeft." (De Standaard)

"Kleinkunst wordt grote Kunst…Herman op kruissnelheid." (GVA)

"'Opzij, Opzij, Opzij'…Niemand heeft ‘ongelofelijke haast’ om de zaal te verlaten… (Zone03)

"Van Eyck, Van Gogh,…Van Veen! Creatieve duizendpoot Herman neemt de kwast ter hand en toert door ons land." (De Zondag)

"Wie in de liefde zo wijs is dat hij de liefde dienen kan, is een wijze man." (Herman van Veen op Focus WTV)

"Wat mogen de mensen verwachten van jouw op stapel staande optredens? 'Iets wat minstens zo prachtig is als de vorige keer.' (Herman van Veen in HBlvLimburg)

TICKETS: 070/ 222.192 www.Arenbergschouwburg.be

Info

Herman en Français!

Ondertussen scoorde Herman van Veen in juni met twee uitverkochte voorstellingen van zijn Franse show in de legendarische Parijse ‘Salle Gaveau’. ‘Surprenant, émouvant, un véritable phénomène’ schreef France Soir. Bij Harmonia Mundi verscheen de CD/DVD ‘Chapeau’, verkrijgbaar via de website van Herman Van Veen.

Op het ogenblik wordt er in opdracht van Universal Music hard gewerkt aan de voorbereidingen van de nieuwe CD De Nederlanders, een eerbetoon aan Nederlands grootste hedendaagse liedjesschrijvers. Vanaf 9 november in de rekken!

Samen met gitariste Edith Leerkes speelt Herman van Veen twee Kerstconcerten in de Sint Carolus Borromeuskerk te Antwerpen op 6 en 8 december 2007 .Tickets: 070/222.192 

Op 1 december speelt gitariste Edith Leerkes , in regie van Herman van Veen, haar soloprogramma ‘Etude Féminine’, in de kleine zaal van de Arenbergschouwburg.
Tickets: 070-34 46 46  

    © Vivat.be 2020