Aardige jongens op tournee

Frank Boeijen, Hennie Vrienten, Henk Hofstede: het zijn inderdaad drie aardige, maar wel zeer getalenteerde jongens die dit najaar samen door Vlaanderen toeren.

 


De drie liedjesschrijvers hebben voor dit uniek samenwerkingsproject (full-cd én tournee) elk vier songs geschreven, die ze vervolgens samen uitwerkten. Op de site van Frank Boeijen

www.frankboeijen.nl
kan je doorklikken naar de Aardige Jongens-pagina om stukjes van alle 12 liedjes te beluisteren. Op deze pagina kan je ook doorklikken voor meer achtergrondinformatie over de samenwerking tussen Henk, Henny en Frank.

Er is veel wat Frank Boeijen, Henk Hofstede en Henny Vrienten bindt. Hun vakmanschap als liedjesschrijvers bijvoorbeeld. Het zijn drie perfectionisten, dat hoor je in elke track van hun gezamenlijke cd Aardige Jongens. In de twaalf nummers die ze samen hebben gemaakt, is elke noot en elk woord helemaal op zijn plaats. Ze delen bovendien een gelijkaardig verleden en zijn opgegroeid met dezelfde muzikale roots. Ze kennen ook alle drie het grote commerciële succes en zijn toch met de jaren steeds meer hun eigen creatieve weg gegaan, wars van alle verkoopmachines.
Live brengen Henny, Henk en Frank ook eigen werk, zij het in een sterk uitgepuurde versie.

Wat zongen ze oook alweer?

Henny Vrienten was de zanger/bassist van Doe Maar, begin jaren '80 de eerste en veruit de populairste popgroep van Nederland. De Bom, 1 nacht alleen, 32 jaar...
Henk Hofstede is de zanger/gitarist van The Nits. In the Dutch mountains, J.O.S. Days
Frank Boeijen was de zanger van Het Goede Doel. België, Kronenburger Park, Koud in mijn hart...

De theatertour voert de drie heren van september 2008 tot januari 2009 langs Belgische en Nederlandse schouwburgen. Op 22 september wordt in de Kleine Komedie in Amsterdam een extra voorstelling ingelast om de cd Aardige Jongens officieel aan pers en publiek voor te stellen.

www.frankboeijen.nl

© Vivat.be 2020