Het 4rivierenfestival, een waterplezierige dag!

Elk jaar zet het 4rivierenfestival één van z'n rivieren in de kijker. In 2012 vindt het plaats op 2 september, en krijgt de Nete speciale aandacht.  Geniet de ganse dag van landschapwandelingen, rivierspelen, kanotochten en andere leuke activeiten rond het Rivierenland.


Rivierenland is een regio in het zuidwesten van de provincie Antwerpen.  Er stromen vier rivieren in de regio: de Nete, de Dijle, de Zenne en de Rupel.
Elk jaar zet het 4rivierenfestival één van z'n rivieren in de kijker en in 2012 is de Nete aan de beurt! De gemeente Nijlen en partners uit de natuur-, landbouw-, jacht-, toerisme- en erfgoedsector organiseren samen met het Regionaal Landschap Rivierenland, een gezellige gezinshappening op de laatste zondag van de zomervakantie.

Op 2 september kan je dus genieten van tal van activiteiten zoals landschapswandelingen met een gids, rivierspelen en kanotochten. Kinderen krijgen de kans om zich uit te leven op het strobalenspeelplein en het circusveld. Straffe natuurverhalen in een vertelstand en ponyritjes staan ook op het programma. Kortom, dé ingrediënten voor een waterplezierige dag!

Meer info? 4rivierenfestival, zondag 2 september van 11u tot 18u, aan de oevers van de Grote Nete, op de terreinen van landbouwer Dirk Jacobs, Bartstraat 38, 2560 Kessel (Nijlen).

www.rlrl.be

Melody De Visscher

 

© Vivat.be 2020