Esperanzah!

Funk, free jazz, slam, Afrikaanse ritmes, popsoul, manoucheswing, electro, reggae, ...  dat zal je allemaal gedurende 3 dagen op het Esperanzah!-festival horen. Zoals elk jaar zet het festival zich ook in voor zowel het milieu, fairtrade als culturele diversiteit. Een mooi programma!


Van vrijdag 5 augustus tot zondag 7 augustus 2011 zal de Abdij van Floreffe weer het Esperanzah!-festival ontvangen. Het programma focust zoals elk jaar op het milieu, fairtrade en culturele diversiteit, maar biedt ook een aantal nieuwigheden. Esperanzah! richt zich dit keer op electroswing met de Parov Stelar Band en Cirkus Electro Swing. Er zullen ook filmpjes te zien zijn als bewijs dat kunst kan inspireren maar ook dingen veranderen. Bovendien breidt het festival uit tot buiten de muren van de abdij.

Onder andere Marka & the Blue Orchestra staan op de affiche, maar ook Monday Morning, Les Ogres de Barback, Raphael Gualazzi, Beoogo Nooma, Kareyce Fotso, Têtes Raides, Asa en Méli-Mélo.

Tot slot zal Esperanzah! zoals gewoonlijk veel extra's bieden die het festival zo uniek maken: een kleurrijke souk, een fairtrademarkt, gezellige restaurantjes en een bar waar de bezoekers een gloednieuw biologisch bier kunnen proeven!

www.esperanzah.be

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020