ECOPOP

ECOPOP is dé referentiebeurs voor iedereen die bio en eco denkt en leeft. Of nog van plan is dat te doen!


 


ECOPOP vindt plaats op 6 en 7 februari 2010 in Kortrijk Xpo. Tijdens één weekend en op één plaats zal de beurs alle mogelijke producten, diensten, informatie en tips omtrent bio en ecologie samen brengen.
Het doel van ECOPOP? Bewustmaken en informeren!

De beurs onderscheidt zich echter door een interactieve, entertainende en belevende aanpak. De bezoeker zal niet alleen kunnen zien en horen hoe hij zijn leven ecologisch verantwoord kan invullen, hij zal ook uitgebreid kunnen proeven, testen en experimenteren! Je zal de beurs verlaten met handenvol tips en ideeën hoe je op een aangename manier kan meewerken aan de wereld van morgen zonder aan levenskwaliteit te verliezen.

Welke producten bestaan er allemaal die je kunnen helpen om je steentje bij te dragen aan een kleinere ecologische voetafdruk? Waar kan je de informatie halen over alle mogelijke groene premies? Op welke manieren kan je een stuk goedkoper leven en automatisch meewerken aan de realisatie van de uitdagingen waar we de komende jaren voor staan?

Interessante producten, boeiende workshops, een randprogramma, kinderanimatie en andere leuke voordrachten zullen je tonen hoe je groener en beter kan leven.

ECOPOP is een initiatief van het evenementenbureau Twice|Promotheus, Inc. in opdracht van Kortrijk Xpo. Twee referenties in hun respectievelijke domeinen slaan zo de handen in elkaar om van ECOPOP een uniek gebeuren te maken met (inter)nationale uitstraling. Hun partners zijn onder andere Bioforum Vlaanderen, Greensleep en Bioplanet.

Meer info over het programma:

www.ecopop.be

Op zaterdag 5 en zondag 6 februari 2011, van 10u tot 18u.
Kortrijk Xpo, hall 1, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk.

© Vivat.be 2020