81e Voedingssalon in Brussel Expo

Het Voedingssalon in Brussel wordt 16 dagen lang het salon voor fijnproevers en lekkerbekken, maar ook voor comfort en pure verwenning. Proef van allerlei lekkernijen. Geniet van culinaire verwennerij maar ook van 'tips en tricks' over mode, verzorging, wellness en wonen. Want het Voedingssalon heeft meer in petto dan voeding alleen.


Op Brussel Expo zorgen 350 exposanten zorgen voor een gevarieerd aanbod, verspreid over 4 paleizen en 3 verrassende zones. Het salon gaat op zondag 10 oktober van start met een kookduel tussen de Belgische sterrenchefs Roger Van Damme en Yves Mattagne. Voor de eerste keer staat ook een gastland centraal: Vietnam.

Het salon duurt nog tot zondag 24 oktober. Vorig jaar kwamen bijna 160.000 mensen langs.

Het interactieve Degustatietheater belooft de publiekstrekker te worden voor fijnproevers en lekkerbekken op zoek naar een gevarieerd aanbod kwaliteitsproducten en entertainende demonstraties.

De Zone Home & Living is gewijd aan de meest recente huishoudtoestellen. Doe ideeën op om een knusse sfeer te creëren in huis en tuin. In het Werelddorp maak je kennis met een wereld vol exotische muziek, kleurrijke mode en artisanale snuisterijen uit de vier windstreken.

In de Zone Mode & Beauty kan je dromen van een nieuwe look. Hier vind je alles om je goed te voelen én er goed uit te zien. Wat zijn de laatste modetrends? Welke accessoires en sierraden zijn hot?

www.voedingssalon.be

© Vivat.be 2020