75 jaar Sportpaleis

Het Sportpaleis viert op 2 oktober 2008 in samenwerking met de provincie Antwerpen zijn 75ste verjaardag met een gratis concert. Tweeduizend tickets worden voorbehouden aan de buurtbewoners. Op donderdag 2 oktober 2008 vindt een gratis verjaardagsevenement van het Sportpaleis plaats in samenwerking met de provincie Antwerpen. Duizenden genodigden zullen er kunnen genieten van optredens van ondermeer Clouseau, Natalia, De Kreuners en Soulsister, vaste klanten van het grootste podium van Antwerpen.

Het Sportpaleis wil de buurtbewoners graag bij deze feestelijke gebeurtenis betrekken, omdat zij de afgelopen jaren werden geconfronteerd met de minder positieve kanten van het succesverhaal van het Sportpaleis. De tickets zijn bedoeld als gebaar naar de mensen van de wijken Kronenburg en Ten Eekhove in Deurne en het Dokske in Merksem.

Voor de verdeling van de tickets werkt het Sportpaleis nauw samen met de beide districten. Begin september zullen alle buurtbewoners uit de naburige wijken een uitnodiging ontvangen om zich in te schrijven. Uit alle inschrijvingen worden dan 2 000 gelukkigen geloot, die een ticket ontvangen. (Persbericht)

Website Sportpaleis Antwerpen

© Vivat.be 2020