5 jaar Hans Liberg

Hans Liberg zit 25 jaar in het vak en dat viert hij met een spetterende jubileumshow. Liberg zal putten uit zijn succesvol repertoire. Hoogtepunten, maar wel gerecycled, gepimpt, gerenoveerd, omgebouwd en in een nieuw jasje gestoken. Om met Libergs woorden te spreken: ‘Als je je geschiedenis kent, herhaalt ze zich niet.'


De show ziet er Chinees uit. Een strijkkwartet in Mao-pak, Liberg in Mao-pak, Mao’s lijfmelodie als opening, een communistisch toneel, een lied over democratie. Politiek correct of satire? Zoek dat zelf maar uit. Liberg staat garant voor een avond topentertainment, vol energie, grote muzikaliteit en een zeer hoog lachgehalte. 

De knotsgekke hedendaagse ‘samplecabaretier’ Hans Liberg is Nederlands enige vleugelkomiek die niet alleen in eigen land, maar ook in Engeland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, de Verenigde Staten en Frankrijk, grote zalen op niveau laat lachen. Zijn intelligente megamix van pianistische virtuositeit en onbedaarlijk lachen: –“Vrolijke waanzin gebaseerd op een gedegen muziekstudie” volgens de pers- past perfect in het waanzinnige genre dat ook Victor Borge bespeelde. Hij noemt zichzelf een ‘muzikale Sit-down Comedian’, hoewel hij ook rechtstaande knotsgekke muzikale bokkensprongen maakt. Hij is een van de best bezochte cabaretiers van Nederland en staat garant voor energiek entertainment van uitzonderlijk hoog niveau, waarin fijnzinnige humor en grootse muzikaliteit elkaar in evenwicht houden. 

17/3 Stadsschouwburg Kortrijk
18/3 CC Hasselt
8/4-19/4 Arenbergschouwburg Antwerpen
21/4 Capitole Gent
14/5 CC De Velinx Tongeren
6-7/6 CC De Spil Roeselare 

Hans Liberg
    

© Vivat.be 2020