PassiveHouse 2012

De PassiveHouse Beurs is dé beurs voor energiezuinig bouwen, verbouwen en wonen. Heb je een bouwproject? Dan is de beurs de gelegenheid om meer dan 130 gespecialiseerde exposanten, zoals architecten, aannemers, installateurs, leveranciers en studiebureau’s, te ontmoeten.


PassiveHouse opent z'n deuren van 7 tot 9 september. Nooit van gehoord? Het is dé beurs voor energiezuinig bouwen, verbouwen en wonen. Het is ook de grootste in de hele Benelux. Dankzij het succes van de vorige edities is ze zelfs nog gegroeid: in plaats van twee hallen bezet PassiveHouse tegenwoordig ook een derde hal van Tour en Taxis.

Vrijdag 7 september is voorbehouden voor het beroepspubliek. Op zaterdag 8 en zondag 9 september kan iedereen met een bouwproject producten, diensten en specialisten in energiezuinig wonen ontdekken. In totaal zullen 130 exposanten aanwezig zijn. Architecten, aannemers, installateurs, leveranciers, fabrikanten, studiebureaus, banken, publieke organisaties, ... het is de perfecte gelegenheid om je vragen beantwoord te zien.

Je kan bovendien ook onafhankelijk advies krijgen aan de stand van de organisatoren Passiefhuis-Platform en Plate-forme Maison Passive.

Alle info vind je op

www.passiefhuisplatform.be

Melody De Visscher

 

© Vivat.be 2020