Energie 2011 opent z'n deuren

Als je renovatieprojecten hebt, wil bouwen of je energieverbruik wil verminderen, ga dan naar de beurs Energie 2011. Dit evenement stelt, gedurende  drie dagen, meer dan 140 producten, diensten en oplossingen voor om minder te verbruiken en geld te besparen.


Dit jaar vindt de Energiebeurs plaats van 21 tot en met 23 oktober in Tour & Taxis in Brussel. Als je er nog nooit geweest bent, moet je weten dat dit evenement de ideale plek is voor al wie zijn energieproject wil verwezenlijken.

Op 10.000 m² vind je de beste informatie over de nieuwste producten en diensten, maar ook over de verschillende premies die van toepassing zijn. Het is de eerste nationale beurs waar op een enkele plek zo'n volledig gamma voorgesteld wordt.

Je krijgt er de gelegenheid om vragen te stellen aan fabrikanten en importeurs van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, kozijnen, ramen maar ook aan fabrikanten van passiefhuizen, milieuvriendelijke materialen en aan energie-auditeurs. Ook de bank-en verzekeringssector is er aanwezig, evenals vertegenwoordigers van instellingen en regio's die premies aanbieden.

Naast dit al grote aanbod worden er nog lezingen en seminaries georganiseerd. De beurs is ook het moment om verschillende tentoonstellingen te ontdekken, zoals die over de ecowijken en over het Princess Elisabeth Station in Antarctica.

Ten slotte geeft Energie 2011 ook een plaats aan duurzame mobiliteit. Z'n Mobility Village presenteert elektrische en hybride voertuigen, auto's voorzien van CNG en conceptcars. Ook de voordelen van carsharing en openbaar vervoer worden er uitgelegd. Je kan zelf een simulatie maken om te bepalen welke oplossing de beste is voor jou.

Meer info:

www.energie2011.be

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020