Energie 2010

Drie dagen lang, van 22 tot 24 oktober, zal Tour&Taxis te Brussel het orgelpunt zijn van de efficiënte energie ter gelegenheid van Energie 2010. Alle oplossingen onder één dak voor al wie zijn energieproject concreet wil uitwerken, de juiste informatie wil vergaren over de nieuwste producten en diensten, maar ook over de verschillende regionale premies en federale bonussen.


Bovendien biedt Energie2010 conferenties, technische seminaries en verschillende internationale tentoonstellingen, om de bezoeker de tools aan te reiken om de materie te begrijpen en zo de juiste energiekeuze te maken. Met de meer dan 120 producten, oplossingen en diensten die er voorgesteld worden is het de eerste beurs in het land die op één plek een dergelijk compleet gamma aanbiedt.

Tal van kwalitatieve exposanten zoals fabrikanten en invoerders van zonnepanelen, warmtepompen, isolatie, materialen die energiebesparing mogelijk maken, energiezuinige ramen, bedrijven die passieve huizen bouwen met laag verbruik, bioklimaat, fabrikanten en makers van systemen rond de biomassa, enz. Gewestelijke en federale administraties die premies en fiscale voordelen bieden, organisaties die opleiding geven en technische informatie over de nieuwe energievormen.


Vier tentoonstellingen brengen op interactieve wijze gebouwen en oplossingen die een voorbeeld zijn van zuinige energie. Daarnaast voorziet Energie 2010 ook gratis individuele raadplegingen van gekwalificeerde energie-experts. Met deze raadpleging kan de bezoeker begrijpen waarom het belangrijk is een energie-audit van zijn woning uit te voeren, en zo te zien welke renovaties er nodig zijn om op de energiefactuur te besparen.

Voor alle praktische info:

www.energie2010.be

© Vivat.be 2020