Beurs PassiveHouse

Ga je bouwen of verbouwen en wil je informatie krijgen over energiezuinige huizen? Dan kan je op 10 en 11 september best een toertje doen op de beurs PassiveHouse. Ter plaatse vind je 120 gespecialiseerde exposanten die producten, diensten en innovaties demonstreren en ook al je vragen kunnen beantwoorden.


Dit jaar vindt de beurs plaats tussen 9 en 11 september in Tours & Taxis. Vrijdag is voorbehouden aan professionelen en zaterdag en zondag opent de beurs haar deuren voor het grote publiek.

PassiveHouse is de grootste beurs over energiezuinige woningen in de hele Benelux. Architecten, aannemers, installateurs, leveranciers, studiebureau’s en publieke organisaties zijn allemaal aanwezig. Je kan er dus als potentiële bouwer alle informatie vinden over bouwmaterialen, ventilatie, verwarming, schrijnwerk, enzovoort. De stand van Passiefhuis-Platform (PHP) en Plate-forme Maison Passive (PMP) informeert en adviseert over het passiefhuisconcept en houdt vrij toegankelijke lezingen over verschillende onderwerpen. Bewoners zijn ook ter plaatse om hun ervaring te delen.

Denk er aan: een toegangsticket aan de kassa kost 8€, maar als je online registreert, geniet je 3€ korting.

Meer info:

http://www.passivehouse.be/fair/nl/bezoekers/de-beurs/

Melody De Visscher

© Vivat.be 2020