23ste Austria Festival Antwerpen

Sinds meer dan 30 jaar brengt Austria Freunde mensen samen die houden van de Oostenrijkse muziek en Gemütlichkeit. De 23ste editie van het Austria Festival vindt voor het eerst plaats in zaal Extra Time te Hoboken, Antwerpen. Gratis tickets!


Het is voor de

liefhebbers van Oostenrijk
– het land, de mensen, de muziek – iedere lente een vaste afspraak. Drie dagen lang kunnen ze zich onderdompelen in de sfeer en de vibraties van het land dat ze zo stilaan beschouwen als hun tweede heimat. Tientallen informatiestands (meer dan op eender welke vakantiebeurs in de lage landen, het Vakantiesalon in Brussel inbegrepen!) laten het publiek kennismaken met de belangrijkste toeristische troeven van de deelnemende dorpen en steden, maar ook met allerhande lekkernijen, ambachten en tradities. Op het podium defileren de beste artiesten uit de Oostenrijkse volksmuziek, van folkloristische dansers tot eigentijdse bands. Het Austria Festival is elk jaar weer een feest van muziek en verbroedering.

Toppers uit de Oostenrijkse volksmuziek

Musikkapelle Holzgau, Trachtenverein Holzgau, Die Tirolkrayner
Original Zillertaler: het zijn maar enkele van de vele tientallen groepen en artiesten die bij Austria Freunde te gast zijn. Verder zijn er natuurlijk weer massa’s toeristische informatie en Oostenrijkse producten en specialiteiten, netjes uitgestald in fraai gedecoreerde stands, de unieke Austria Beurs.

Austria Festival: vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 april 2008, zaal

Extra Time
, Hoboken (Antwerpen).

Meer info
 op de website van Austria Freunde

Gratis tickets

6x2 tickets voorstelling vrijdag 25 april 2008
Zaal Extra Time, Hoboken Antwerpen

Stuur een e-mail
 met volgende onderwerp:
Vivat Austria

© Vivat.be 2020